Beach Sport Groningen wordt leerwerkbedrijf/instelling

BSG en dus ook Footvolley Groningen is erkend door “Calibris”. BSG kan van niveau 2 tot en met niveau 4 sportmanagement studenten begeleiden (MBO).

Hierdoor is het mogelijk dat twee studenten stage gaan lopen. Aeyris van Dijk en Marieke Boneschansker gaan vanaf 10 mei tot en met november een aantal taken verrichten. Zij doen de richting sportmanagement van Leisure, Sport & Wellness aan het Noorderpoort College te Groningen (niveau 4).

Taken zijn o.a. assisteren bij cursussen footvolley en beachvolleybal, het voorbereiden, uitvoeren en organiseren van activiteiten tijdens de City Beach Tour en het NK Footvolley oudoor, het organiseren van een beachfeest voor BSG in september en het voorbereiden van het EK Footvolley indoor in 2011.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.