Footvolley VO een succes

Het toernooi in Binn’npret te Groningen was een groot succes. Fanatieke leerlingen (100) van scholen uit Friesland en Groningen streden om de 1e plaats. Dit footvolleygebeuren werd georganiseerd door klas 4 SDV van het Lauwers College te Kollum. Ook hielpen 6 leerlingen van LSW (noorderpoortcollege) mee.

Van 10.00-15.00 uur werd er gespeeld om de 1e plaats die zowel bij de dames als bij de heren door het OSG Singelland uit Surhuisterveen werd gewonnen. Tussendoor vond een demo plaats tussen 4 topspelers uit Nederland.

Bij de dames eindigde het Lauwers College Kollum op de 2e plaats en bij de heren het Ubbo Emmius uit Winschoten.

Bij de herentroostfinale was het AOC-Winsum net even sterker dan de heren van het Lauwers College uit Kollum.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.