FG naar Martinique

Martijn ten Duis, Bart Zantman, Jan Wachtmeester en Erik Drenth zijn uitgenodigd om een Footvolley Masters te spelen in Martinique. De volgende landen zijn uitgenodigd op dit Caraibisch eiland: Brazilie, Israel, Duitsland, Martinique, Frankrijk, Bonaire en Holland. Donderdag 4 maart vertrekt de groep vanaf Schiphol via Parijs. Dinsdagavond 9 maart worden ze weer terug verwacht door het thuisfront.

Vrijdag 5 maart is er ook een rankingtoernooi te Amsterdam. FG is daar dus niet bij. Door een regelverandering aan het begin van het seizoen wordt aan het einde van de rankingtoernooien het gemiddelde aantal punten toegevoegd bij het gemiste toernooi. De reden is dat een buitenlands toernooi niet nadelig moet zijn voor het betreffende team. Kaspar Schlebusch en Kevin Heuvelink vertegenwoordigen FG wel in Amsterdam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.