Spanje nog te sterk voor FG

Martijn ten Duis en Erik Drenth zijn niet verder gekomen dan de kwartfinales tijdens het EC Orange. FG verloor met 18-15, 18-10. de 1e set was zeer close en werd nipt door de Spanjaarden gewonnen. Een klein stapje verder en er zijn toch behoorlijke kansen om constanter te spelen en de concurrentie aan te gaan.

Met overwinningen op Italie, Spanje en Frankrijk startte FG voortvarend. Na een verlies van 19-17 tegen een Frans team vloeiden de krachten weg. Tegen Corsica en Duitsland werd duidelijk verloren (18-12 en 18-11).

De wedstrijden vonden plaats op 1500 meter vlakbij de top van Mont Ventoux. Een zeer vreemde plek voor een EC, maar des te interessant.

Door deze resultaten werd FG 4e in de poule en moest tegen het sterke Spanje gespeeld worden. De Spanjaarden wonnen uiteindelijk het toernooi door met 2-0 te winnen van Portugal. Bij Portugal speelde Jordi van der Sluis (Amsterdam) als invaller. Portugal was ternauwernood geplaatst voor de kwartfinales en moesten het opnemen tegen de sterke Corsicanen. De eilanders hadden alle wedstrijden gewonnen in de poule, maar moesten toch buigen voor Portugal (1-2). Vervolgens wonnen de Portugezen ook nog van de organisator Laurent Poggi en Philipp Enea.

Einduitslag:
1. Spanje (Frank / Ricardo)
2. Portugal (van der Sluis / Samut)
3. Duitsland (Mo / Noach)
4. Frankrijk 2 (Poggi / Enea)

5 t/m 8

Holland (ten Duis / Drenth)
Frankrijk 1(Ortega/Simone)
Corsica (Stephan / Christoph)
Frankrijk 3

9 t/m 14

Spanje 2, Italie 2, Frankrijk 4 & 5 & 6

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.