FG geeft demo bij Festival Beatsball

beatsball

Martijn ten Duis/Bart Zantman en Wouter Splinter/Eriik Drenth geven een demo footvolley bij de start van het Festival. Michel de Hey behoort o.a. tot de headliners. Zie Beatsball

GRONINGEN – Groningen is een nieuw festivalinitiatief rijker! Op zondag 9 augustus slaan organisaties de handen ineen om het zonnige stadstrand van Groningen te transformeren tot volwaardig festivalterrein.

Het BeatsBall Festival (een initiatief van Strand Euroborg, Eye Nexus, Technootjes en MvOurWorld) biedt ruimte aan 1000 bezoekers met een voorliefde voor house, techhouse, minimal, techno & tribal house. Omringd door palmbomen en met blote voeten in het zand genieten van de beste DJ�s die Groningen te bieden heeft. Dat is Beatsball.

De line-up liegt er niet om. Met meer dan 25 DJ�s en Live Acts verspreid over twee podia voorziet de organisatie in een dag vol muzikale expressie. Een echte �eyecatcher� tijdens het festival wordt het 52m lange schip MvOurWorld. Dit schip wordt ingezet als Mainstage, waarvandaan de DJ�s draaien richting het strand.

Naast vele lokale helden zoalsl de Housedieren, Miguel, Davlov, K.Cee en Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendje, Milan is ook Michel de Hey bereid gevonden om deze dag op gepaste wijze te komen afsluiten. Michel de Hey kennen wij uiteraard allen als een van de frontmannen in de Nederlandse technoscene. Naast Michel de Hey vindt men mainstage ook deep en techhouse helden zoals Sebastian Davidson en Estroe die een �back 2 back� sessie geven.

De Beatsball organisatie streeft naar een evenement waarbij de vrije beleving centraal staat. Naast de muzikale invulling vinden er verscheidende activiteiten plaats en is er goed gedacht aan de bezoeker. Zo zijn er diverse barretjes , versnaperingen, cocktailflairtending en multimedia ervaringen.

Voor de volledige Line Up: Beatsball.

BeatsBall Festival
Zondag 9 Augusts 2009 13:00 tot 23:00 uur.
Strand Euroborg opent om 10:00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.