Jan Wachtmeester naar Bonaire

Jan Wachtmeester vertrekt voor minimaal 1 jaar naar Bonaire.
. Hij en zijn gezin gaan voor een sabbitical “leven in de zon”. Zo komt er een einde aan het koppel Jan Wachtmeester en Erik Drenth. Zij speelden sinds 2000 samen en vierden redelijk veel successen. Driemaal een EC finaleplek, een vijfde plaats op een WC in Thailand, NL kampioen en winnaar van de ranking in 2006, 2007, 2008 en 2009. Naast trainingsweken in Brazilie en Valencia hebben ze samen vele toernooien gespeeld in o.a.: Athene, Rome, Nice, Antibes, Marseille, Ajaccio, Sagone, Porticcio, Koln, Ibiza, Pattaya en Eilat. Hopelijk kan FG binnenkort een trainingsweek op Bonaire organiseren. Have fun, Jan! Erik Drenth gaat dit jaar samenspelen met Wouter Splinter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.