FG geeft demo bij open dag BV Veendam

BV Veendam-dagen in centrum
DVHN | Gepubliceerd op 01 augustus 2009, 06:37
veendam –
De BV Veendam-dagen zijn van donderdag 6 tot en met zaterdag 8 augustus. Plaats van handeling is het Museumplein. Hoogtepunt is de spelerspresentatie, zaterdag vanaf 13.30 uur. De presentatie is in handen van Jannes Mulder, normaliter speaker tijdens wielerwedstrijden in het Noorden.

BV-fans kunnen deze middag eveneens handtekeningen ‘scoren’ van de spelers en ook kunnen ze met hun favoriete voetballer op de foto. De bekende voetvolleyspeler Erik Drenth uit Groningen verzorgt, met enkele maten, demonstraties.

Het publiek kan deze dag – vanaf 11.00 uur – ook kennismaken met plaatselijke sportclubs. Tennisclub Veendam, wielervereniging De Stormvogels, honkbalclub The Blokes, Daring (hockey), Vereniging Aangepaste Sporten, badmintonclub Meteoor en basketbalclub Aquila (in samenwerking met Hanzevast Gasterra Flames) zijn van de partij. De zaterdag wordt afgesloten (vanaf 16.30) met een optreden van de formatie STIL.

De BV Veendam-dagen beginnen donderdag 6 augustus. Dan zijn er onder meer kinderactiviteiten in het centrum en zorgt een dweilorkest voor vertier. Een dag later zijn er ook kinderactiviteiten (13.00-17.00) en komen de jeugdtalenten van de noordelijke profclubs in actie tijdens het strandvoetvolleyballen (vanaf 13.00).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.