Zantman en Ten Duis ook 2e in Brighton

Afgelopen weekend reisden Bart Zantman en Martijn ten Duis af naar Brighton net onder Londen voor de Barefoot UK footvolley championships. Het toernooi werd op de zaterdag afgewerkt onder on-Engelse weersomstandigheden. De zon scheen volop en er was nauwelijks wind. In totaal deden er 10 teams mee, 3 Braziliaans/Engelse teams, 1 Spaans/Engels team, 4 Engelse team, Duitsland en Nederland.
Zantman en Ten Duis staken in een goede vorm na 2e plek van het EK in Groningen en wisten in de poule de meeste wedstrijden makkelijk te winnen. Alleen de laatste poulewedstrijd werd verloren van Ben Coyne en Jimmy Greenwood maar toen was al zeker dat de eerste plek in de poule ze niet meer kon ontgaan.
De kwartfinale was binnen no time met 18-6 gewonnen maar in de halve finale moesten de Groningers wel flink aan de bak. Na de verloren eerste set werd er in set 2 en 3 een stuk beter gespeeld waardoor de finale werd bereikt.
In de finale was, net als in Groningen, Duitsland weer de betere. Thomas Noack speelde dit keer met Markus Dieckmann en zij wisten de finale met 2-0 te winnen. Het was wel een mooie finale met veel publiek dat zich ook goed liet horen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.