Pepsi

Pepsi

Footvolley liefhebbers,

Er komt zondag 19 juli een internationaal Pepsi event (4), landelijke event (24) en een regionaal event (60 teams). Dit zal plaats vinden in Scheveningen (Brunottie Beach House; Strandweg 2 in Scheveningen; naast het Beach Stadion, vlakbij de haven.)

Het Internationale event vindt plaats op het centercourt. Daarnaast zal de finale van het landelijk toernooi (2:) op het centercourt gespeeld worden. De finale van het Fun toernooi (3:3) vindt ook plaats op het centercourt. Het inschrijfgeld is € 15 per speler. Het landelijke toernooi staat ingepland van 10 – 18 uur uitgaande van 5 goede velden en max 24 teams (2:2)

Alle deelnemers krijgen een bal en een singlet. Er komen danseressen, show Down soccer (demo hooghouden en balbehandeling). De dag wordt begeleid door een DJ (mogelijk zelfs 2 die soort battle doen). Onderzocht wordt een deal met 538 om in de middag/avond door te gaan met een afsluitend feest.

Bij het regionale toernooi gaan radio en tv campagne de promotie doen en is het streven 60 3:3 teams te laten inschrijven. Het centercourt wordt dus helemaal Pepsi look en naast Top Europees en top Nederland ook veel show elementen.

Inschrijven 2:2 bij “Go Marketing”. Mail je gegevens naar footvolley@gomarketing.nl.

Inschrijven 3:3 bij Pepsi Ga naar evenementen op de site.

Bij vragen kan je bellen met Erik Drenth (0625098894 of erik@footvolleygroningen.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.