Wederom niets boven Groningen

Daar waar het tijdens het vorige rankingtoernooi nog een verrassing mocht heten dat Zantman & Ten Duis met de volle punten naar huis gingen, hebben de heren tijdens het laatste rankingtoernooi van het seizoen duidelijk gemaakt dat deze overwinning geen toevalstreffer is geweest. Ook ditmaal waren ze, in wederom een Groningse finale, te sterk.

In de poule fase moesten de heren tegen de sterk spelende Birza & Splinter alle zeilen bijzetten om de winst te pakken. Beide teams bereikten probleemloos de halve finales waar Zantman & Ten Duis de amsterdammers Mark & Brutus versloegen. Birza & Splinter rekenden af met het FVA-team Rick & Jordi (18-8). In de groningse finale controleerden Zantman en Ten Duis de wedstrijd en kwamen niet in de problemen (18-15? en 18-15).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.