Martijn ten Duis 3e in Duitsland

Martijn ten Duis vertegenwoordigde Holland samen met Jordi van der Sluis (FA) bij het internationale toernooi in Willingen. De speler van FG presteerde in de poule nog niet zo goed, maar het koppel ging elke wedstrijd iets beter spelen. Na een vierde plek in de poule werd er gekruist met de nummer 1 van de andere poule (Franky and Stolly; Duitsland). Deze wedstrijd werd gewonnen met 2-0! Daarna moest de halve finale gespeeld worden tegen het andere Duitse team (Noack en Dieckmann). Helaas waren zij net iets te sterk. Daarentegen werd de strijd om de derde plek gewonnen van twee routiniers uit Frankrijk. Klasse.

Spanje werd 1e (Franky en Ricardo), Duitsland 2e (Dieckmann en Noack).

De Nederlanders gingen met 300 euri extra in de beurs naar huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.