Footvolley voor Voortgezet Onderwijs

Op vrijdag 23 januari organiseert Erik Drenth een toernooi voor leerlingen uit het VO. Er zijn inmiddels 24 teams. 13 Teams voor klas 3 en lager (inclusief 2 dames teams). 10 Teams voor 4e klas en hoger). De teams komen uit Groningen en Friesland. Het komt voort uit het lesgeven van Erik aan het Lauwers College te Kollum. Bij de afdeling Sport, Dienstverlening & Veiligheid hebben zijn leerlingen het toernooi in elkaar gedraaid en voeren deze ook uit. Het is ook een whoz-next project geworden. Het toernooi wordt daardoor enigszins gesubsidieerd. Het wedstrijdschema wordt ter plekke bekend gemaakt. In het weekend vindt het EK Footvolley BDO Indoor plaats.

Hoe kom ik bij Binn’npret? Binn’npret is hier

Het programma ziet er als volgt uit:

Deelname van teams die zijn bevestigd:

Singelland Surhuisterveen (4)
Lauwers College Surhuisterveen (2)
Augustinus College Groningen (3)
Ubbo Emmius Winschoten (2)
Lauwers College Kollum-Buitenpost (1)
Lauwers College Kollum (5)
Liudger Burgum (1)
Ommelander College Appingedam (3)
Preadinius Gymnasium Groningen (1)

Vervoer

Wanneer het nodig is, is er een mogelijkheid dat de teams bij het hoofdstation van Groningen worden opgehaald. Heeft je team vervoer nodig, meldt dit dan vooraf bij de organisatie. Je kunt een e-mail sturen naar erik@footvolleygroningen.nl

Bij rotonde op de Koningsweg 26 ga vanaf de ringweg gezien rechtsaf richting het water. Parkeer als het kan aan de rechterkant. Let op borden met een kangeroe en “Binn’npret”.

Lunch

Vanaf 12.30 tot 13.00 is er een lunch. Er zijn verse broodjes met melk, koffie en thee. De lunch is gratis maar voor tussendoortjes moet je zelf zorgen.

Demo 13.00 t/m 13.30

Er komt ook een geweldige demo, met de Nederlandse kampioenen. Ze zullen laten zien wat het echte werk is. Misschien is er ook al wel een buitenlands team (Israel) om even mee te sparren.

Kleding

Het is leuk als je team dezelfde shirts en shorts aantrekken. Wel zelf regelen. Je speelt footvolley op blote voeten. Op sokken is ook een optie (neem ze maar mee voor de zekerheid).

Regels

Er wordt gespeeld volgens de spaanse regels. Dit betekent dat een team de bal 5x mag spelen. Een speler mag 1x of 2x de bal raken. Echter de bal die over het gespeeld wordt moet in 1x.

Prijzen

Er zijn heel veel singlets te verdelen. De beste teams hebben de eerste keus totdat de singlets op zijn. We hebben 3 categorieen: klas 3 en lager (11), dames (2) en klas 4 en hoger (10).

De foto’s zijn hier te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.