1e plaats rankingtoernooi en ongeslagen winnaar eindstand

FG heeft op het 3e rankingtoernooi in The Beach te Aalsmeer de tegenstanders geen kans gegeven. In de finale werd zelfs met de monsterscore 18-3 gewonnen. Danny de Jong en Dennis Husers uit Amsterdam waren de tegenstanders.

Door de toernooiwinst zijn Jan Wachtmeester en Erik Drenth uit Groningen niet meer in te halen in de stand voor de ranking. FG heeft de maximale score gehaald en is ongeslagen in de ranking. Ook is FG dit jaar Nederlands Kampioen geworden. Ook op dat toernooi van januari 2008 werd er geen nederlaag geleden.

Eindstand:

1. FG, Jan Wachtmeester en Erik Drenth
2. Danny de Jong en Dennis Husers
3. Mark van Londen en Marco Pot
4. Rick van Dam en Jordi van der Sluis
5. Tarik Konjo en Armand Nelstein
6. Raymond Oostenbrink en Mike Slagboom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.