FG wint ook 2e rankingtoernooi

FG heeft op vrijdagavond 14 maart het 2e rankingtoernooi ook op zijn naam geschreven. In the Beach te Aalsmeer versloegen Jan en Erik Mark van Londen en Marco Pot met 2-0 (15-08, 15-09).

FG heeft geen enkele set afgestaan. De vorm kwam echter wel langzaam op gang. Het juiste gevoel was er dus niet helemaal. Echter tijdens de halve finale en de finale werd er wel weer acceptabel gespeeld.

In de poule werd o.a afgerekend met Tarik Konjo & Armand Nelstein en Wouter Splinter & Roger Linger. Eerstgenoemd team was finalist tegen FG op het 1e rankingtoernooi. En het laatstgenoemde team speelde sinds lange tijd weer eens een toernooi. Wouter en Roger komen ook uit Groningen en proberen weer in vorm te komen om tijdens het internationale toernooi in Groningen op de Grote Markt mee te kunnen doen. Vorig jaar behaalden zij daar een zeer knappe 4e plaats. FG werd destijds 3e.

FG won zijn kwartfinale heel gemakkelijk en moest de halve finale wederom tegen Tarik en Armand spelen. De einduitslag was veelbetekenend, namelijk 18-09.

Wouter en Roger lieten de kans liggen om er een Groningse finale te maken. Zij verloren van Mark en Marco (14-18). Een troost was dat ze wel de strijd om de 3e plek in hun voordeel beslechtten. Ze behaalden daarmee 5 punten.

FG behaalde wederom 10 punten door Mark en Marco in een “best of three” te verslaan met 2-0 (15-08, 15-09). FG heeft nu de maximale score van 80 punten gescoord (Jan en Erik beide 40 punten).

Uitslag rankingtoernooi 14 maart
1. Jan Wachtmeester en Erik Drenth
2. Mark van Londen en Marco Pot
3. Wouter Splinter en Roger Linger
4. Tarik Konjo en Armand Nelstein
5. Yob Dippel en Bas Heijt
6. Patrick Parris en René van Eijsden
7. Raymond Oostenbrink en Mike Slagboom
8. Rik van Dam en Patrick Bosschieter
9. Steven van Batenburg en Arjan van Gammeren

De volgende rankingtoernooien zijn op:
vrijdag 18 april, 21.00-24.00 uur The Beach, Aalsmeer
vrijdag 23 mei, 21.00-24.00 uur The Beach, Aalsmeer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.