BDO en Pleasure group gaan door als sponsors voor FG

Zowel Pleasure Group als BDO gaan door als sponsor in 2007-2008. De evaluatie van het 1e internationale footvolleytoernooi op de Grote Markt in Groningen van juni 2007 heeft plaats gevonden. Beide bedrijven waren erg enthousiast.

BDO was zeer te spreken over de publiciteit in 2006-2007. Met name het internationale toernooi op de Grote Markt in Groningen gaf veel exposure voor het bedrijf. BDO wil daarom graag in 2007-2008 doorgaan met sponsoring van Footvolley Groningen en het 2e internationale footvolleytoernooi.

Pleasure group, de organisator van de City Beach Tour, gaf aan graag door te willen gaan met footvolley als onderdeel van het evenement. Dit bedrijf zou de sport de broodnodige aandacht en de hopelijke groei kunnen geven.

Footvolley Groningen heeft dit jaar publicitair gezien een behoorlijke stap in de goede richting gezet. Een uitzending op RTL4 bij Body and Mind (juli 2007) en een uitzending bij Totally Beach op SBS6 (oktober 2007). Tevens is er door TV-Noord een behoorlijke reportage geweest in juni 2007. Ook Zizone van @Home heeft verscheidene filmpjes op internet en op het TV-kanaal laten zien. Daarnaast is er een behoorlijk stuk in het Dagblad van het Noorden geweest betreffende het internationale toernooi.

Het volgende internationale footvolleytoernooi wordt gehouden van 27 tot en met 30 juni 2008. Wederom vindt dit plaats op de Grote Markt in Groningen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.