Footvolley als Project Zapsport voor het ALFA College

Erik Drenth van FG geeft binnenkort een cursus footvolley voor het Alfa College in Groningen. De opleiding Sport en Bewegen (MBO) geeft de leerlingen op de vrijdag een keuze uit verschillende sporten. De bedoeling is om enigszins in aanraking te komen met een voor de leerlingen onbekende sport.

Aangezien FG van oorsprong bestaat uit twee ex-volleyballers heeft Erik Drenth de eerste periode ook een cursus beachvolleybal gegeven.

Deze cursussen voor het ALFA College vinden plaats in Binnenpret te Noorddijk van 09.00-10.00 uur.

In de maanden mei, juni en juli geeft Erik Drenth als sportleider naast beachvolleybal ook immer een footvolleycursus van 10 weken voor de RuG. Alleen HBO/WO studenten kunnen zich hier voor inschrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.