2e plaats ranking toernooi in Aalsmeer

FG heeft vrijdag 15 december in The Beach te Aalsmeer de tweede plaats gehaald. Dit betrof een toernooi voor de landelijke ranking. Deze ranking geeft het eerste recht om buitenlandse toernooien te spelen.

Deze avond deden er 8 teams mee, inclusief een Duits team.

Er werd een halve competitie gespeeld. FG eindigde als eerste van de 8 teams. Er werd onnodig verloren tegen Bas Heijt en Fred Bloem uit Amsterdam. Na een 14-12 voorsprong vielen twee ballen via de netrand wel heel ongelukkig bij de heren in het veld. FG verloor met 15-14. De rest van de wedstrijden werden allemaal gewonnen.

De nummers 1 en 2 speelden uiteindelijk de finale. Deze ging weer tussen FG en de Amsterdammers. FG stond de hele wedstrijd voor, maar gaf de winst uit handen. Een voorsprong van 16-12 was niet genoeg (16-18).

FG staat na twee toernooien op de 1e plaats met 17 punten. De Amsterdammers staan 2e met 15 punten.

In het nieuwe jaar wordt op 7 januari het NK gespeeld in the Beach te Aalsmeer. Dit toernooi telt dubbel mee voor de ranking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.