Goede prestaties in Antibes

International open de Baoli

Jan en Erik hebben de kwartfinale gehaald tijdens het invitatietoernooi te Antibes (Juans les Pins).

Tevens werd een extra toernooi gewonnen tegen Duitsland 3, 2 & 1.

Er deden 20 teams mee. In elke poule bestreden 5 teams elkaar. FG zat in de poule bij Duitsland 3, Antibes 6, Antibes 4 en Ajaccio 2.

Elke wedstrijd werd overtuigend gewonnen, behalve tegen de latere nummer 1 Ajaccio 2. Derhalve werd FG tweede in de poule. Al deze wedstrijden werden op vrijdag en zaterdag gespeeld.

International open de Baoli

Foto: Pom pom girls

Ook werd op zaterdag een extra toernooi gespeeld tussen Holland, Duitsland 1, 2 & 3, Italie, Spanje, All Star 1 & 2. Deze wedstrijden werden vervolgens via het knock-out systeem gespeeld. FG won alle wedstrijden en nam zondag bij de prijsuitreiking de prijs daarvan in ontvangst.

Op zondag moest FG aantreden tegen Antibes 1, Patrick Ortega en Philippe Enea. Deze voormalige Europese kampioenen werden vorig jaar verrassend uit de finale van de Europese League gehouden door FG. FG speelde een sterke eerste set. De stand ging gelijk op tot 13-13. Vervolgens werd door sterk spel van de Fransen de set niet binnen gehaald. De tweede set begon met veel tegenslagen. Dit resulteerde vervolgens in een set die snel afgelopen was (15-6).

International open de Baoli

Foto: Nice Matin

De finale werd gewonnen door Ajaccio 2 met Yannick Achard. Hij en zijn partner versloegen verrassend de huidige Europese kampioenen Ajaccio 1, Alessandri/Leca, met 2-0 in een zinderende finale. Beide Corsicaanse teams trainen van april tot oktober elke dag. Het resultaat is dat ze erg balvast zijn en heel efficient spelen.

Het programma zag er als volgt uit:

vrijdag:
08.30 uur aankomst Nice. 09.30 uur inchecken hotel Alexandra. 10.00 uur trainen footvolley bij club aan zee in Juan les Pins. 13.00 uur lunchen bij dezelfde club. 14.00 uur begin poulewedstrijden. 20.00 diner in hotel

zaterdag:
11.00 aanvang vervolg wedstrijden tot 20.00 uur. Lunchen om 13.00 uur bij club. Diner bij hotel 21.00 uur.

zondag:
11.00 uur kwartfinales. Optredens footyvolley girls. 16.00 finale. 18.00 uur Diner op strand plus muziek. 22.00 uur drankje in Antibes en Nice.
Tijdens de hele dag een dj die techno en lounge muziek draait.

maandag: vertrek naar Nederland 07.30 uur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.