Clinic op Sportcentrum Groningen (RuG) en Invitatietoernooi Antibes 29-09 / 02-10

Jan en Erik vertrekken vrijdag 29 september naar Antibes (vlakbij Nice). Als afsluiting van het seizoen wordt gespeeld tegen veel teams uit omgeving Antibes en van het eiland Corsica. Tevens zijn er een aantal teams uit Duitsland en Italie.

Voorafgaand aan het toernooi wordt op donderdag 28 september een clinic gehouden op het Sportcentrum in Groningen. Dit vindt plaats van 17.00 uur tot 18.00 uur.

In week 39 (25 t/m 29 september) organiseert de ACLO een sportbewijsvrije week, waarin alle studenten (ook studenten zonder sportbewijs) op de accommodaties van de ACLO gratis mogen sporten. Tijdens deze week willen zij enkele demonstraties en clinics houden om deze week te promoten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.