Drenth en Wachtmeester winnen tweede toernooi op rij

De trainingstage naar Brazilie in oktober heeft Jan en Erik naast vorm ook veel zelfvertrouwen gegeven. Na een aantal zware wedstrijden waren Jan en Erik de sterksten in The Beach te Aalsmeer tijdens het derde rankingtoernooi van het seizoen 2005-2006.

Dit derde toernooi vond plaats op woensdag 14 december.

Binn’npret 1, Jan en Erik, werden 1e in de poule. Ze wonnen o.a. van Binn’npret 2 (Martin en Wouter) met 15-14. De andere wedstrijden werden overtuigend gewonnen met uitslagen van onder de tien punten voor de tegenstanders.

De kwartfinale moest gespeeld worden tegen Ger en Bennie. Na een achterstand van 5-1 werd met 15-10 gewonnen.

Binn’npret 2 verloor met duidelijke cijfers van Fred en Bas uit Amsterdam. Het vorige rankingtoernooi hadden de heren uit Groningen nog verrassend toegeslagen. Helaas pindakaas.

De halve finale moesten Jan en Erik tegen Yob en Vincent. Tijdens het vorige toernooi was tegen deze heren de finale nipt gewonnen (15-13). Nu werd er weer gewonnen met de minimale cijfers (15-13).

De finale was een mooie wedstrijd tegen Bas en Fred. Beide teams speelden redelijk tot goed. Binn’npret stond steeds met 1 of 2 punten voor. Gelukkig kon deze voorsprong vast gehouden worden (15-14). Dit alles betekent dat Jan en Erik de leiding nemen met 25 punten.

Het volgende toernooi is het NK indoor in Aalsmeer op vrijdag 6 januari. Bij dit toernooi tellen de punten dubbel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.