Showtime in Binn'npret

Marcelo en Odilon in Binn'npret

Het was een avond waarbij Marcelo en Odilon fantastische staaltjes footvolley lieten zien.

De Brazilianen waren gekomen met het Amsterdamse koppel Fred Bloem en Bas Heijt waardoor er een groep van 11 enthousiaste footvolleyers het zand betrad.

Allereerst werd er door Marcelo en Odilon een clinic gegeven om “de fundamentals” nog eens goed door te nemen. Heirbij bleek nog maar weer hoe belangrijk het is om met name de eerste en de tweede bal perfect te spelen.

Het publiek was natuurlijk vooral gekomen om de demonstratiewedstrijd te zien die de Brazilianen speelden tegen de Groningse en Europese toppers Jan Wachtmeester en Erik Denth.

De Groningers konden lange tijd gelijke tred houden met Marcelo en Odilon maar na een lange slopende eerste set moesten Jan en Erik toch buigen voor de superieure skills van de tegenstander.

De tweede set begonnen Marcelo en Odilon pas echt goed op gang te komen en ze lieten de Groningers in het begin van de set dan ook kansloos met af en toe briljant geplaatste ballen. Jan en Erik vochten nog terug maar de achterstand was te groot om nog goed te maken.

Resultaat 2-0 voor Brazilie en een fantastische wedstrijd voor het publiek.

Daarna werd nog tot in de late uurtjes getraind met en tegen de gasten uit Brazilie.

Groep Binn'npret

Marcelo en Odilon in Binn'npret

Flower

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.