FG terug van Cannes

Martijn ten Duis en Erik Drenth, Nederland 1, hebben samen goed gespeeld in Cannes. Op de zondag werd de kwartfinale met 2-1 verloren van Frankrijk 1 (Achard en Alessandri).

De start op vrijdag was stroef mede door weinig slaap en 5 uren vertraging met het vliegtuig. Verloren werd van Zwitserland en Frankrijk 2 (Orange). Op zaterdag revancheerden zij zich door van Duitsland (Stolli en Frank) en Italie 2 te winnen. Van Spanje 1 (Frank en Ricardo) werd nipt verloren. Op de zondag werd de kwartfinale met 2-1 verloren van Frankrijk 1 (Achard en Alessandri). Na een 1-0 voorsprong (18-12) werd met een miniem verschil de 3e set verloren. De Fransen verloren het hele toernooi 1 set en wel van de Groningers en werden daardoor 1e. In de finale wonnen ze met 2-0 van Spanje 1 (Frank en Ricardo).

Emiel Birza en Martin Kooij (Nederland 2) traden ook als gelegenheidspartners op. Op de vrijdag wisten zij nog te winnen van Engeland (David en Jimmy). De rest werd verloren, maar ze konden toch terug zien op een redelijk verlopen toernooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.