Toernooi Alicante geteistert door harde storm

Het toernooi te Alicante is ter plekke afgeblazen. Op donderdag was het zo’n noodweer in Alicante, dat het hoofdveld ondergelopen was en alles wegwaaide wat maar enigszins vatbaar voor wind was. Gelukkig werd op vrijdag een ander stuk strand uit de wind gevonden. Zodoende kon er vrijdag, met zon, getraind worden. En op zaterdag kon op hetzelfde strand toch nog een toernooi gespeeld worden met 16 teams.

Emiel en Erik werden zesde in een poule van acht teams. Op zich een aardig resultaat, omdat Emiel nog maar 5 maanden footvolley speelt. Op twee dikverdiende nederlagen na, is er behoorlijk gespeeld. Tweemaal voor staan en toch nog weggeven, dat is een bekend probleem als er nog niet constant gespeeld wordt. En dat gebeurde tegen twee sterke Spaanse teams.

Naast vele Spaanse teams waren er twee Franse teams, twee Nederlandse teams en een tweetal uit Paraguay, die in Spanje wonen.

Sergio/Carlos wonnen het toernooi.

Naast het footvolley was het bezoeken van de Volvo Ocean Race de moeite waard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.