Footvolley Groningen - the home of petacchis

Beachparty BSG

BeachParty

Beachsport Groningen organiseert 22 januari een Beachparty. Deze happening vindt plaats in Binn´npret (Koningsweg 26a, Groningen).
De Beachparty wordt gehouden als afsluiting van het World Championships Footvolley Indoor.
Het feest begint om 22.00 uur. Arjen Kremer alias Roosvicee start en eindigt (rond 07.00 uur).

Entree is €5,50 in de voorverkoop. De entree kaartjes kan je bestellen via de mail ( aeyriss_@live.nl). Het is natuurlijk ook mogelijk om de kaartjes aan de deur te kopen. Het bedrag wordt dan €7,50. Op vertoon van je Beachsport Groningen ledenpas betaal je €5,50. De ledenpas krijg je binnenkort.

Bestel je het kaartje per mail dan kun je het geld over maken naar rekening nummer 72.52.42.353 t.a.v. E.C. Drenth te Groningen. Het kaartje wordt per post gestuurd zodra het geld op de rekening staat bijgeschreven. Zet wel je adresgegevens in de mail!

Line-up:
22.00-23.30 Kremer alias Roosvicee
23.30-01.00 Kcee
01.00-02.30 Gidiooin & Lastpaq
02.30-04.00 Milan
04.00-05.30 Milan
05.30-07.00 Kremer alias Roosvicee

K.Cee

DJ K.Cee staat o.a. bekend om zijn sets die hij als resident tijdens Technootjes in Simplon – een maandelijkse technoavond in de poptempel van Groningen – ten gehore brengt. Hij verraste onlangs de bezoekers van het BeatsBall Festival met een geweldige zomerse techno sound, terwijl hij normaal veel steviger draait.

K.Cee is ooit begonnen met draaien op schoolfeesten en werd hierna resident bij Club Revolution. Na het opsturen van livesets werd hij gefeatured bij de destijds populaire shows ‘3x doordraai’ en ‘de Bond van Doorstarters’. Later werd hij resident van Club 2Night in Delfzijl waar hij 2 a 3 keer per week met 7-urige sets stond. In 1991 startte hij een regionale techno radio-show en ging hij aan het werk als producer en presentator. De stap naar eigen feestjes was hierna ook snel gemaakt. Hetzelfde jaar stond hij voor het eerst op een groot feest “Quantum World Groningen” met 10.000 bezoekers.

K.Cee is naast artiest ook een veelzijdig ondernemer. Zo organiseerde hij reizen naar festivals als Mayday, Loveparade en I Love Techno en werkte hij in Neptune plantenzaak in Groningen. Hij werd vervolgens steeds vaker geboekt voor zowel underground feesten als grote commerciëlere feesten als ‘Shockers’ en ‘Awakenings’. K.Cee bleef altijd trouw aan zijn visie: Non bullshit techno for open minded people, be it minimal, trashy or funky (let’s call it techno).

Naast draaien en ondernemen heeft K.Cee ook verschillende tracks uitgebracht en mede geproduceerd.

Binnenkort kun je op FunkiMag ook zijn set beluisteren van BeatsBall Festival. K.Cee staat 28 augustus op Gideon Festival (win tickets twv €25) en Simplon invites Dominik Eulberg.

Kremer alias Roosvicee:

DJ Roosvicee (Arjan Kremer), geboren op 2 juli 1970 Groningen. Zijn liefde voor platen draaien begon al heel vroeg, rond zijn twaalfde jaar kocht hij zijn eerste single, daarna twee draaitafels en een mengpaneeltje. Een beetje klooien op zolder, mixtapes opnemen e.d. Al snel daarna begon hij met draaien op schoolfeesten, bruiloften, campings, piratenradio, swing-en sleutelfeestjes etc.
Na zijn diensttijd (1988) ging hij met DJ’en meer brood verdienen in het uitgaansleven van Groningen in o.a. The Duke en Huize Maas. Eerst met funk en soul invloeden, later kwam hij in aanraking met het fenomeen house waar hij gelijk door gegrepen werd. Door zijn nieuwsgierigheid naar nieuwe muziek kwam hij ook in Nighttown waar hij kennis maakte met de nieuwe sound van Fast Eddy. Hij heeft de hele opkomst en ontwikkeling van house meegemaakt, via acid van mellow tot hardcore en van minimal tot drum ’ bass.
Via Spanje waar hij in verschillende discotheken in Lloret de Mar (Moef GAGA) heeft gedraaid en een tijdje pauze begon het DJ bloed toch weer te kriebelen. Toen is hij in contact gekomen met poppodium Westergasfabriek waar hij nu één van de resident DJ’s is samen met DJ Ed en Mr Milano.
De stijl van Kremer valt niet onder één noemer samen te vatten, “het hangt af van waar ik draai en voor wie”. Door de jaren heen is hij een allround DJ geworden die bijna alle stijlen aankan.
Op dit moment gaat zijn voorkeur uit naar Techno en Trance. Lekker dansbaar, pompend, dreunend en opzwepend, muziek om lekker op uit je dak te gaan. “Het mooiste van DJ zijn is om te zien hoe mensen dansen en fun hebben door de muziek die je draait”.
Sinds begin 2008 was Kremer samen met Edwin Hageman en Hans Pruis verantwoordelijk voor de boekingen en organisatie van Directo in het Technodome. Vanaf 2009 is Kremer host-dj van Cosy Corner, het 2 maandelijkse dance-event in poppodium Pipolodraq waar house, techhouse, minimal, electro, techno en progressive gedraaid wordt. Naast Kremer wordt er iedere Pipolodraq een grote dj naam geboekt. Zo hebben ondermeer Rumiel Fordero, Breto Brokko en Trilspriet al gedraaid in Pipolodraq.

Hier volgen een paar van de feesten waarop Kremer de laatste paar jaar gedraaid heeft:
•Pipolodraq te Zwaansmeer;
•Directo te Technodrome
•Huize Maas, Houseclassics (zelf georganiseerd) met DJ Ed en Mr Milano;
•The Duke, The Trance Edition
•Oude RKZ te Groningen met Fast Eddy;
•Invited met DJ Mr Milano;
•Deep FM DJ Café, uitgenodigd door Rumiel Fordero en Breto Brokko;
•Good Times Rotterdam 1999
•SNF te Huize Maas
•Diverse bruiloften en partijen
•Poedelrock te Winsum

Gidiooin:

Al op 14-jarige leeftijd had deze dj een liefde voor house muziek ontwikkeld. Sinds die tijd was hij ook gefascineerd door de draai- en mixtafels. Wat leek het hem geweldig om op die manier alle muziek die hij leuk vond aan het elkaar te mixen en andere dit met andere mensen te delen. Vanaf die jonge leeftijd bouwde hij al aan zijn muziek collectie met het idee in zijn achterhoofd om ook een keer de stap te maken zelf een set te kopen en te gaan oefenen met draaien.
Pas eind 2009 werd de stap gezet om eigen apparatuur aan te schaffen en dit idee in de praktijk te gaan brengen. Deze DJ komt dus pas net om de hoek kijken! De eerste feestjes om te draaien kwamen al binnen een maand, zo kon Gidiooin snel zichzelf ontwikkelen.
In dit half jaar is hij zo snel gegroeid dat hij sinds een maand zijn eigen residency heeft bij club Ritmo in Groningen. De enige club die een echte house avond heeft in de stad.
Hij heeft inmiddels al gedraaid in clubs als: Huize maas, Ritmo, The Palace/Kokomo, Klup, The Pin-up Club en J&M Drachten. Ook de eerste buitenlandse gig is al een feit, afgelopen zomer stond hij in de exclusieve NY Club in Juan Les-Pins in Frankrijk. Ook bij studentenvereniging Vindicat staan al verschillende optredens op zijn naam in onder andere de KEI-week in Groningen.
De sound van Gidiooin is te omschrijven als een mix van House, Tech-House en Progressive House.
Zijn inspiratie haalt hij uit DJ’s als Sunnery James & Ryan Marciano, Lucky Charmes en Nicky Romero.
Misschien kun jij hem binnenkort bewonderen in club bij jou in de buurt!

Lastpaq:

Ever since Victor Coral made a smashing impression in 2004, Lastpaq (Celvin van het Schip) knew that he he wanted to pursue his lifelong passion. Music had always been an important part of his daily routine. It did not take long for him to trod in the footsteps of all the big names in the music industry and buy the first set of turntables.
However it was not until 2006 when Lastpaq decided he was skilled enough to make his first public appearance. Café de bommel gave him the opportunity to craft his skills and get used to the public watching his every move. This paid off and helped him evolve his very unique combination of energetic tracks and dynamic sounds. Eventually like every passionate musician he found his way into producing. Yet another time consuming virus that is mostly in control of his life.
Luckily he got noticed by some of the largest players in the Dutch house scene. Lucky Charmes, Tony Cha Cha, Billy the Klit, Carlos Barbosa and Dj Seductive have been playing his tracks and supported his work. With downloads of his bootlegs hitting well over 12.000 he is continuing to expand his horizon and aim for the top. Recently he has been frequently asked to capture his unique sound in a mixtape which was played at the Monaco International Clubbing Show 2010 together with the mixes of Dj Quintin and Dj Chaosz.
Keep an eye out for Lastpaq as he is keen to raid your club and leave his undeniable mark on your evening. So far he has played in the following venues: Club Ritmo (Thursday night resident), The pin-up club, Summermoves, Queensday@jufferenwal , Queensnight the resident battles (Winner of the battle), Club pruim city, Club &nzo, de Bommel and more..
Follow him on www.twitter.com/lastpaq and check www.lastpaq.com for all the latest updates.
For info, bookings and promo’s: info@lastpaq.com

Milan

Last but not least dj Milan Meyberg. Hij draait vanaf zijn 15e en draait met name house en techno. Deze draaitafel-acrobaat trakteerde bezoekers van het in Groningen gehouden ¨Beatsball¨ en ¨Our World¨ tot in de vroege uurtjes op zijn capriolen (hot techsounds)!